Wij zijn prima bereikbaar en staan u graag te woord per telefoon, e-mail of chat. Maak uw keuze uit de mogelijkheden hieronder en stel direct uw vraag aan onze servicedesk.

Hieronder treft u diverse mogelijkheden om met ons in contact te treden, gaat uw voorkeur uit naar contact per e-mail, telefoon of chat? Dit is allemaal mogelijk via de onderstaande opties. Uw vragen over een vakantiehuis, tips of opmerkingen zijn van harte welkom. De meeste vragen kunnen wij direct beantwoorden.

E-mail

Stel uw vraag per e-mail. U ontvangt meestal binnen 4 uur, maar maximaal binnen 48 uur antwoord.

Telefoon

Neem op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch contact op via 020 - 820 37 20.

Chat

Voor vragen kunt u ons bereiken via de chat. U ontvangt direct een reactie op uw vraag.

Bonferia BV

Goessestraatweg 19
4421 AD Kapelle
Nederland

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Aan de linkerkant van de zoekpagina kunt u bij het zoekfilter voor huisdieren aangeven met hoeveel huisdieren u wilt verblijven. Vervolgens krijgt u alleen vakantiehuizen te zien waar het opgegeven aantal honden welkom is. Op de pagina van het vakantiehuis, rechts van de foto, staat een icoon indien huisdieren zijn toegestaan.

Zijn er geen huisdieren toegestaan of wilt u meer huisdieren meenemen dan maximaal is toegestaan? Neem contact met ons op en geef aan om hoeveel huisdieren het gaat, van welk ras en hoe oud ze zijn. Wij vragen vervolgens of de eigenaar een uitzondering wilt maken.

In het hoogseizoen is het mogelijk om twee weken voor de aankomstdatum een aangepaste periode aan te vragen bij de verhuurder. Buiten het hoogseizoen of bij meer dan twee weken voor de aankomstdatum is het alleen mogelijk om te verblijven op de groen aangegeven dagen in de kalender.

In de kalender op de pagina van het vakantiehuis staan de nog aangegeven perioden aangegeven in het groen. Op de rood gemarkeerde datums is de woning helaas al bezet. Op de grijs gemarkeerde datums is de beschikbaarheid nog niet bekend. Het is voor ons onbekend wanneer deze beschikbaarheid bijgewerkt zal worden.

Het is mogelijk om uw vakantiehuis op onze website te publiceren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de vakantiehuis verhuren pagina.

In principe worden de huizen alleen recreatief verhuurd. Dit geldt sowieso voor alle recreatiewoningen op vakantieparken. Voor andere huizen wordt héél soms een uitzondering gemaakt. Als u ons hierover contact opneemt, dan wilt de verhuurder graag weten wat de reden is voor langverhuur (bijvoorbeeld werk, verbouwing of verhuizing), welke nationaliteit(en) er in zijn huis verblijven en wat de samenstelling is van de huurders (man, vrouw, kinderen).

Contact opnemen per e-mail

Heeft u het antwoord niet gevonden in bovenstaande veelgestelde vragen? Dan kunt u eenvoudig via onderstaand formulier een e-mail naar u sturen.

Bedrijfsgegevens

Bonferia BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59140852. Het BTW-identificatienummer is NL853335990B01.