Vlak bij de zee ligt het circuit Zandvoort middenin de duinen ten noorden van Zandvoort. Met tussenpozen was dit een Grand Prix Formule 1 locatie tussen 1952 en 1985 en volgend jaar mei 2020 keert de race na lange tijd weer terug op het circuit van Hollandse bodem. Wil jij er zeker bij zijn en straks niet in lange files op de heenweg of terugreis staan, maar gewoon lekker vlakbij je eigen vakantiewoning hebben, zodat je in een mum van tijd op de tribune zit en de Grand Prix race met eigen ogen kunt zien zodra de startlichten op groen gaan. Huur dan nu alvast een appartement of vakantiehuis in Zandvoort nabij het F1 circuit, verrijk zo je vakantie en geniet van autoraces én het strand en de zee. Een win-win vakantie, lijkt ons.

Aanpassingen van het circuit voor de Grand Prix 2020

In mei begint Verstappen met 19 concurrenten aan de eerste Grand Prix van Nederland sinds 1985, maar voordat het zover is, moet het circuit eerst nog worden aangepast. Er gaat dus nog wel het een en ander veranderen voordat het zover is. Het circuit wordt verbreed en lastige punten gaan op de schop. De grip voor de hoofdtribune wordt aangepast, zodat iedereen op de tribune een goed zicht op de autocoureurs en hun racemonsters kunnen hebben. Op enkele plekken moet er extra stroken asfalt worden aangebracht, zodat de muren niet te dicht op de baan staan. Ook bochten worden aangepast, de veiligheid moet worden aangescherpt en de bocht net voor de finish, wordt steiler waardoor je spectaculaire inhaalraces krijgt. Zodra het circuit klaar is, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een topvakantie. Het strand, de zee en de F1 allemaal op een plek, wat wil je nog meer?

Huur een vakantiehuis in Zandvoort

Na thuiskomt van de F1 lekker barbecueën in je eigen tuintje? Huur dan een ruim vakantiehuis met BBQ, parkeerplaats en terras bijvoorbeeld in de buurt van Zandvoort. Of toch liever heel dichtbij het strand, of zelfs op het strand? Keuze volop, wat denk je van een heus beachhouse of sealodge op het strand met meerdere eetgelegenheden om de hoek en natuurlijk het schitterend strand en de vele strandtenten letterlijk voor de deur. Als je bijtijds een mooie vakantiewoning boekt bij Bonferia heb je de grootste keuze en de meest voordelige prijzen. Combineer nu de F1 met een fantastische vakantie of korte trip naar Zandvoort. Boek dus nu alvast je favoriete appartement of vakantiehuis Zandvoort, zodat jij straks verzekerd bent van een plaatsje op de tribune van de Grand Prix Zandvoort in 2020.

Geschreven door Max op 3 juni 2019