Iedere wintersporter stelt andere eisen aan een skigebied. Waar de ene geniet van kilometerslange pistes, stort een ander zich compleet in het feestgedruis van de après-ski. Maar ook de ligging van een vakantiehuis of chalet speelt mee in de beslissing voor de juiste bestemming. Om u te helpen bij het vinden van het skigebied voor een geslaagde wintersport zetten wij alle mogelijkheden onder elkaar! Hieronder hebben wij een kleine selectie aanraders voor u samengesteld. Uiteraard bieden we op onze website nog véél meer wintersportchalets aan in andere mooie en gezellige skigebieden.

Les 3 Vallées

Les 3 Vallées

Les 3 Vallées biedt zowel vrolijke feestvierders als serieuze wintersporters hebt beste van twee werelden.

Les 3 Vallées

Livigno

Livigno

Een vakantiehuis of chalet huren in Livigno staat voor wintersport in een rustig en comfortabel skigebied waar zelfs sneeuwfietsen en heliskiën tot de mogelijkheden behoort.

Livigno

Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Of u nu zoekt naar een skigebied waar zowel de Oostenrijkse Gemütlichkeit als pittige rode en zwarte pistes aanwezig zijn: In Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan het allemaal.

Saalbach-Hinterglemm

Tignes – Val d’Isère

Tignes – Val d’Isère

Boek een verblijf in het sneeuwzekere Tignes of Val d'Isère en geniet intens van het skiën, ijsklimmen en huskysleetochten!

Tignes – Val d’Isère

Zillertal

Zillertal

Een vakantiehuis huren in het Zillertal kan in alle seizoenen. Wandel of fiets door de groene bergen in de zomer en roetsj van de witte bergen af in de winter!

Zillertal