Alle skigebieden die zorgen voor een geslaagde wintersport vindt u hier op een rij. Het zoeken naar een geschikte vakantie wordt zo een stuk eenvoudiger natuurlijk. Vindt een geschikt vakantiehuis in een skigebied met pistes die passen bij uw niveau, in het land dat uw voorkeur geniet!

Iedere wintersporter stelt andere eisen aan een skigebied. Waar de ene geniet van kilometerslange pistes, stort een ander zich compleet in het feestgedruis van de après-ski. Maar ook de ligging van een vakantiehuis of chalet speelt mee in de beslissing voor de juiste bestemming. Om u te helpen bij het vinden van het skigebied voor een geslaagde wintersport zetten wij alle mogelijkheden onder elkaar! Hieronder hebben wij een kleine selectie aanraders voor u samengesteld. Uiteraard bieden we op onze website nog véél meer wintersportchalets aan in andere mooie en gezellige skigebieden. 

Les 3 Vallées
Les 3 Vallées

Les 3 Vallées biedt zowel vrolijke feestvierders als serieuze wintersporters hebt beste van twee werelden.

Les 3 Vallées
Livigno
Livigno

Een vakantiehuis of chalet huren in Livigno staat voor wintersport in een rustig en comfortabel skigebied waar zelfs sneeuwfietsen en heliskiën tot de mogelijkheden behoort.

Livigno
Saalbach-Hinterglemm
Saalbach-Hinterglemm

Of u nu zoekt naar een skigebied waar zowel de Oostenrijkse Gemütlichkeit als pittige rode en zwarte pistes aanwezig zijn: In Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan het allemaal.

Saalbach-Hinterglemm
Tignes – Val d’Isère
Tignes – Val d’Isère

Boek een verblijf in het sneeuwzekere Tignes of Val d'Isère en geniet intens van het skiën, ijsklimmen en huskysleetochten!

Tignes – Val d’Isère
Zillertal
Zillertal

Een vakantiehuis huren in het Zillertal kan in alle seizoenen. Wandel of fiets door de groene bergen in de zomer en roetsj van de witte bergen af in de winter!

Zillertal
X