Bonferia, opgericht in 1999, is in 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen. Met een aanbod van ruim 75.000 vakantiehuizen, verspreid over 37 landen en een gemiddelde klantwaardering van 9,0!

Dankzij de uitgebreide zoekfunctie heeft u snel een vakantiehuis gevonden die voldoet aan al uw wensen. Bij Bonferia bieden we onder andere vakantiehuizen aan in Nederland, België, Engeland, Oostenrijk, Frankrijk, maar ook ver buiten Europa in bijvoorbeeld Curaçao. Kiezen is lastig en bent u er nog niet over uit wat uw volgende vakantiebestemming gaat worden? Laat u dan inspireren door onze thema’s: groepsaccommodaties, luxe vakantiehuizen, mindervaliden, kindvriendelijke vakantiehuis en nog veel meer!

Waarom een vakantiehuis huren bij Bonferia?

Bij Bonferia werken we samen met gerenommeerde aanbieders van vakantiehuizen zoals Belvilla, Novasol en Interhome. Hierdoor kunt u altijd veilig en vertrouwd een vakantie boeken. Bovendien profiteert u dankzij het altijd actuele aanbod van de beste deals.

Onze partners zijn alleen aangesloten bij diverse brancheorganisaties waaronder Thuiswinkel Waarborg, SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds. Mocht er dus onverhoopt wat met een van de aanbieders wat gebeuren, bieden deze organisaties u meer zekerheid. U vindt deze informatie bij iedere vakantiewoning onder de rubriek ‘Veilig op reis’. Wel zo’n fijne en veilige gedachte.

Bereikbaarheid Bonferia

Heeft u een vraag, opmerking of suggesties? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze servicedesk. Onze betrokken en ervaren medewerkers staan u graag te woord per mail, chat of telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, bijzondere vakantiebestemmingen ontdekken of als eerste de beste deals scoren? Schrijf u dan in voor de Bonferia nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter!