U wilt uw vakantiehuis verhuren, maar geen hoge commissie afdragen? Dan bent u bij Bonferia aan het juiste adres. Uw woning kunt u plaatsen in het Nederlands, Duits, Frans en Engels, want via ons internationale merk Bonferia zijn wij ook in het buitenland actief. Start vandaag en ontvang direct boekingen!

Staat uw vakantiehuis al op de meest complete site?

 • Volledige controle

  U bepaalt zelf aan wie en wanneer u uw vakantiehuis verhuurt. Daarnaast kunt u zelf de huurprijs vaststellen en de kalender beheren. Daardoor kunt u in uw eigen vakantiehuis verblijven wanneer u dat zelf wilt.

 • Geen inschrijfkosten

  Bij Bonferia betaalt u geen inschrijfkosten. U kunt kiezen voor een abonnement waarbij u een commissie betaalt over de huursom of voor een vast bedrag per jaar ongeacht het aantal boekingen.

 • Internationaal bereik

  Uw vakantiehuis kunt u plaatsen op Vakantiewoning.org. Via ons internationale merk Bonferia kunt u uw woning in het Nederlands, Frans, Duits of Engels plaatsen op onze websites.

 • Online en offline zichtbaar

  Bonferia zorgt ervoor dat uw vakantiehuis gevonden wordt. Wij adverteren zowel online als offline. Onze eigen experts zorgen voor hoge resultaten in de bekende zoekmachines.

Hoe werkt verhuren via Bonferia?

Uw vakantiehuis verhuurt u in 3 gemakkelijke stappen!

 • Meld u aan
  Aanmelden is eenvoudig. U klikt hieronder een abonnement aan en vervolgens ontvangt u via e-mail uw inloggegevens.
 • Kies abonnement
  Na het inloggen op de beveiligde verhuuromgeving kunt u een keuze maken uit een van de twee abonnementen.
 • Publiceer uw huis
  Tot slot zorgt u voor een goede presentatie van uw huis. U heeft de mogelijkheid om diverse foto’s toe te voegen.
... en ontvang direct boekingen!

De abonnementen van Bonferia

U kunt bij Bonferia kiezen voor een abonnement waarbij u bij elke boeking 12% commissie betaalt over de huursom. Weet u liever vooraf waar u aan toe bent? Kies dan het abonnement met een vast bedrag per jaar, ongeacht het aantal boekingen en de hoogte van de huursom.

Commissie

€ 0

12% commissie per geaccepteerde boeking

Vast bedrag

€ 129 per jaar excl. BTW

Geen commissie

Meer informatie over verhuren via Bonferia

Een goede presentatie van uw vakantiehuis is erg belangrijk. Daarom krijgt u de mogelijkheid om uw vakantiehuis te omschrijven en foto's toe te voegen. Zorg voor grote, scherpe foto’s van binnen en buiten, zodat uw vakantiehuis volledig tot zijn recht komt. Daarnaast kunt u de aanwezige faciliteiten selecteren en eigenschappen van de woning opgeven.

Bezoekers zien de beschikbaarheid en prijzen van uw vakantiehuis op de verschillende websites van Bonferia. Wanneer een bezoeker reserveert, ontvangt u een bevestiging per e-mail, waarna u altijd direct contact op dient te nemen met de huurder.

U geeft dan aan of het vakantiehuis inderdaad nog beschikbaar is en regelt de betaling met de klant. Wanneer een reservering niet door kan gaan, dan dient u deze in de verhuuromgeving te annuleren. Wij zullen u geen annuleringskosten in rekening brengen. Zoals eerder aangegeven is het enorm belangrijk dat de kalender up-to-date wordt gehouden. Als wij merken dat dit niet het geval is, dan hebben wij het recht om uw vakantiewoning van de website te verwijderen.

Dat betekent dus dat u de betaling regelt, maar hiervoor ook bijvoorbeeld een overeenkomst stuurt, aankomst- en vertrektijden en de sleuteloverdracht afstemt. Wij adviseren om altijd met een schriftelijke huurovereenkomst te werken, zoals het modelcontract van de ANWB.

Zorg verder dat uw vakantiehuis schoon en compleet ingericht is. Het kan handig zijn om apparaten van een handleiding of beknopte uitleg te voorzien. Informatie over de regio en eventueel een klein welkomstgeschenk, zoals een flesje wijn, zorgen voor een fijne start van de vakantie in uw woning.

In de verhuuromgeving kunt u uw vakantiehuizen, contactgegevens, kalender en reserveringen invoeren, verwijderen en bijwerken. Ook kunt u hier uw facturen en abonnement inzien.

Naast vakantiehuizen kunt u uiteraard ook appartementen, boerderijen, boten, bungalows, chalets, gîtes, kamers, kastelen, landhuizen, stacaravans, studio’s, villa’s en woningen promoten en te huur aanbieden via Bonferia.