0 vakantiehuizen gevonden

Uw zoekopdracht

-
-
-
-
-
-

Sorteren

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.

Op zoek naar een vakantiehuis in Bonaire? Bonferia verhuurt: 0 vakantiehuizen

Bonaire is een rustig Caribisch en Nederlands eilandje dat voor de kust van Venezuela ligt en naast Curaçao. Het eiland staat bekend als rustig en relaxt en zijn vriendelijke bevolking. Het weer is eigenlijk altijd goed op het zonovergoten Bonaire, daarom is dit Caribisch eiland in elk jaargetijde wel goed te bezoeken. U kunt ook goedkoop een appartement huren op Bonaire voor langer termijn. Een mooie manier om bijvoorbeeld te overwinteren als het hier koud en regenachtig is. U kunt hier ook prima een huurauto huren en zelf het eiland gaan ontdekken. En als u gek bent op duiken en snorkelen, is dit the place to be! Ook als u graag wilt leren duiken, want er zijn verschillende PADI-duikscholen. Het helder water met uiteenlopende gekleurde vissen en koralen. Voor een strandvakantie lenen Curaçao en Aruba zich beter, want de stranden van Bonaire zijn niet zo groot en zijn doorgaans vol stenen.

Vakantiehuis huren Bonaire

Een vakantiewoning, appartement of villa huren op Bonaire gaat heel makkelijk via Bonferia. Kies uw meest favoriete woning en boek direct! U kunt voor een kleinere woning gaan met bijvoorbeeld een BBQ, parkeerplaats en tuin of een luxe villa met privé-zwembad. Aan u de keuze. Het is betaalbaar, dus waarom niet genieten van een exclusieve vakantie door een luxe huis te huren en van alle vrijheid te genieten?

Wat te doen op Bonaire?

Met zoveel water om u heen is het natuurlijk onontkoombaar om het water op te gaan. Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig op dit eiland voor een heerlijk tochtje op het water. Of u nu graag een zeiltocht maakt, een korte cruise naar een van de andere eilanden of een spannende catamarantrip, het kan allemaal op Bonaire. Ook de bekende glazenbodemboten waar u de heldere onderwaterwereld vanaf de onderkant van de boot kan aanschouwen zijn goed vertegenwoordigd rondom het eiland. En ’s avonds komt u weer terug aan wal en kunt u weer heerlijk relaxen in uw eigen, vertrouwde vakantiewoning, wat wil een mens nog meer? In het zuidoosten van Bonaire ligt vlindertuin Butterfly Garden Bonaire. Tref hier exotische bloemen en planten met kleurrijke fladderende vlinders, diverse waterpartijen met Japanse karpers en gekleurde vogels. De tuin is een paradijs op zich! Tijdens uw verblijf op Bonaire mag een bezoek aan het eilandje Klein Bonaire eigenlijk niet overgeslagen worden. Dit stukje land, dat beschermd gebied is, ligt net voor de kust voor Kralendijk en is alleen te bereiken per boot of watertaxi. Het eiland is omringd door rif en bezaaid met een groot aantal cactussen soorten. U kunt rondom dit eilandje heerlijke duiken of snorkelen; grote kans dat u zeepaardjes en zeeschildpadden ziet, want daar staat het bekend om.

Kralendijk

In hoofdstad Kralendijk wonen de meeste bewoners, maar toch is dit stadje vrij rustig en heerst er een relaxte sfeer. Het is tevens de grootste plaats op het eiland. In het centrum vindt u verschillende barretjes, een aantal kledingwinkeltjes en veel duikwinkels. Tevens zijn er diverse 17e eeuwse gebouwen te vinden zoals Fort Oranje en het oude gouverneurshuis. De gezellige boulevard met restaurantjes en cafeetjes biedt uitzicht op zee en daar aan vast zit ook een jachthaven. Kralendijk is een goede en gezellige basis om hier onbezorgd een vakantiehuis te huren, alles ligt in de buurt.