Avontuur en recreatie in de Ardennen

In het midden van de groene bossen en bergen rond de Maasvallei vinden zowel gezinnen als avonturiers een speciaal vakantiepark: Vallée Les Etoiles. Hier kunt u vrijstaande chalets reserveren, genieten van het zwembad of de tennisbaan en een heerlijk hapje komen eten in het restaurant "La Bonne Heure" direct op het park. Vergeet niet je hond mee te nemen, want huisdieren zijn hier meer dan welkom!

Bovendien kunt u bij de receptie een wandelkaart verkrijgen, een kanotocht op de Lesse reserveren of, als u zich extra actief voelt, een reis boeken naar het avonturenpark Dinant Evasion.

Vakantiepark Vallée Les Etoiles

Zodra je het park binnenkomt voel je al de vakantiesfeer: bergen, bossen, vogels zingen en frisse lucht. Het park heeft ook een tennisveld en een binnenzwembad met een sauna.

De chalets zijn allemaal vrijstaand en bieden veel privacy, met een buitenterras waar u kunt genieten van uw koffie in de ochtend midden in de natuur. In het chalet vindt u ook een zithoek met een open haard voor de gezellige avonden met uw vrienden en familie.

Wil je de Ardennen proeven? Mis het restaurant van het park "La Bonne Heure" niet. Versgebakken croissants bij het ontbijt en de lunch, en een smakelijk diner in een gezellige sfeer met ontspannende muziek.

Creëren van herinneringen in de Ardennen

Het beste van Vallée Les Etoiles is dat er veel activiteiten en plaatsen in de omgeving zijn om te bezoeken. We raden u aan een bezoek te brengen aan de prachtige stad Dinant aan de Maas, op slechts 20 minuten rijden van Vallée Les Etoiles.

De iconische, eeuwenoude, versterkte Citadel ligt op een rotspunt recht boven de stad. De toegang tot de Citadel kan worden bereikt door het beklimmen van 408 treden of met de kabelbaan. Eenmaal boven aangekomen, wordt je adem ontnomen door het uitzicht dat een van de mooiste panorama's van België is: een volledig zicht op Dinant en de Maasvallei. Geschiedenis liefhebbers zullen hier ook genieten van het Historisch Museum: kerkers, wapens en recreatie van oude keukens en woningen.

Voor avontuur liefhebbers kunt u bij de receptie een reis boeken naar het Adventure Park. Boottochten, kajakken, railbiken, klimuitdagingen en touwbruggen. Alles wat je "actieve" hartje begeert op verschillende moeilijkheidsgraden.

Mis niet de kans om uw perfecte vakantieherinneringen in de Ardennen te boeken bij Vallée Les Etoiles!

Geschreven door Maud op 10 juli 2019