Elk jaar gaat de jaarwisseling helaas vaak gepaard met verwondingen en materiële schade. Niet iedereen is gediend van knallen en rondvliegend vuurwerk en dat is ook de reden waardoor het aantal vuurwerkvrije zones in veel steden vandaag de dag steeds meer wordt uitgebreid. En het is fijn als uw woonwijk vuurwerkvrij is, maar wat als u er graag even tussenuit knijpt? Dan houdt misschien de gedachte om elders het knalwerk op te zoeken, u tegen. Die opvatting kunt u gerust wegwuiven, want er zijn vakantieparken die dit jaar vuurwerkvrij zijn! Wij hebben uitgezocht welke huisdiervriendelijke vakantieparken dit jaar vuurwerkvrij zijn en een selectie voor u gemaakt. Zo bent u gegarandeerd dat uw favoriete vakantiehuis rustig genoeg is gelegen en u een ontspannen Oud & Nieuw kunt vieren. Uw hond of ander huisdier zal u dankbaar zijn.

Oud en Nieuw vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark

Een vuurwerkvrij vakantiepark is natuurlijk ideaal voor degenen die het jaar rustig af willen sluiten en het nieuwe in een veilige en ontspannen omgeving willen beginnen. Hierdoor hebben wij enkele vakantieparken voor u op een rijtje gezet die zowel huisdiervriendelijk als vuurwerkvrij zijn. Wel is het belangrijk dat u niet al te lang wacht met boeken, want het nieuwe jaar staat natuurlijk alweer gauw voor de deur.

Vakantiepark 't Vosseven

Er zijn een aantal parken die reeds bevestigd hebben dat ze deze jaarwisseling vuurwerkvrij zijn, waaronder Vakantiepark 't Vosseven in Stramproy, Limburg, omgeven door natuurpark Kempen-Broek en op tweehonderd meter van de Belgische grens. Een heerlijk gebied om lekker te wandelen met de hond en een frisse neus te halen. En met de villa’s en cottages zit het ook wel snor, veel accommodaties zijn uitgerust met onder andere koelkast, CD-speler en DVD-speler.

Vakantiepark Hof van Salland

Met de Sallandse Heuvelrug voor de deur en op circa vijftien kilometer van de Duitse grens, zitten vakantiegangers die van luxe en natuur houden, op vakantiepark Hof van Salland zeker op hun plek. Indien u een villa reserveert, mag u rekenen op rust, een open haard, whirlpool, Sunshower en traditionele opgietsauna als vaste onderdelen van uw accommodatie. Heerlijk in de koude wintermaand! En uw vakantie kan natuurlijk afgewisseld worden met een bezoek aan Duitsland.

Vakantiepark Noordwijkse Duinen

Zoekt u liever de kust op, dan is huisdiervriendelijk vakantiepark Noordwijkse Duinen wellicht iets voor u. Als u hier een vakantiewoning huurt, kunt u ook nog eens lekker uitwaaien op het strand. Vijf kilometer verderop ligt Katwijk, een ander gezellige badplaats, waar u ook ’s avonds de musical kunt bijwonen van Soldaat van Oranje. En een dagje naar de stad kan ook prima met steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam om de hoek.

Résidence Valkenburg

Résidence Valkenburg ligt in het mooie heuvellandschap van het bourgondische Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gevestigd op een geweldig mooie locatie in Schin op Geul, niet ver van Valkenburg, van waar u uitkijkt over de Geulvallei. Huurt u een vakantiewoning hier, dan bent u en uw huisdier(en) verzekerd van rust tijdens de jaarwisseling.

Er zijn nog meer vakantieparken die vuurwerkvrij zijn, dit is een selectie uit ons aanbod.

Geschreven door Claudia op 28 december 2018