1 vakantiehuis gevonden

Uw zoekopdracht

-
-
-
-
-
-

Sorteren

9,6
  • 4
  • 2
Lang Weekend vanaf € 1.584

Opzoek naar een Vakantiehuis Amsterdam? Ons aanbod: 1 vakantiehuizen

Amsterdam leent zich uitstekend voor een stedentrip. Vermijd dure hotels en huur bijvoorbeeld een appartement aan de Prinsengracht of een boot met parkeerplaats in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk! Wilt u dat op een goedkope manier doen? Bekijk dan ons groot aanbod in accommodaties, ook een B&B of vakantiestudio behoort tot de opties. En ook of u nu graag in een appartement Amsterdam vertoeft voor alleen het weekend of juist een langere tijd, zijn de mogelijkheden divers.

De beste dingen om te doen in Amsterdam

Amsterdam staat natuurlijk bekend om de grachten, de Jordaan en de Wallen. Uiteraard heeft deze historische stad veel meer te bieden. Voor bezoekers van alle leeftijden is er altijd wel wat te doen in Amsterdam. Als musea liefhebber kunt u uw hart ophalen in Amsterdam. Sla zeker het bekende Anne Frank huis, het Rijksmuseum en het Van Gogh museum niet over. Een andere trekpleister is het monumentale Rembrandthuis waar de bekende schilder tussen 1639 en 1658 heeft gewoond en gewerkt. Zoals in vele grote steden te vinden is, treft u ook een Madame Tussaud in Amsterdam aan bij de Dam, het bekende wassenbeeldenmuseum. Gefascineerd door de wetenschap? Bezoek dan het NEMO Science Museum, het grootste wetenschappelijk centrum van Nederland dat interessant is voor iedereen die nieuwsgierig is. Neem deel aan workshops, bekijk filmpjes ga zelf experimenten. Het Heineken museum mag ook niet in dit lijstje ontbreken. In deze voormalige brouwerij kunt u een interactieve rondleiding beleven en daarna genieten van gekoelde biertjes in de bar. Als liefhebber van markten is het handig om te weten dat elke buurt in de stad zijn eigen markt heeft om over te slenteren, maar de twee meest beroemde zijn natuurlijk de Albert Cuypmarkt en Waterloopleinmarkt. Er zijn zoveel attracties & bezienswaardigheden in Amsterdam, dat u tijd tekort komt. Dit en nog veel meer kunt u allemaal zelf ervaren en beleven als u in een goedkoop appartement in hartje Amsterdam zit of in een goedkoop vakantiehuisje in de buurt en er graag op uit wilt.

Op bezoek in Amsterdam met kinderen

Als u met uw kinderen in Amsterdam verblijft en graag iets actiefs samen wilt doen, kan een mooie fietstocht een leuke bezigheid zijn. Hoewel Amsterdam synoniem is aan fietsen, is het niet de beste plek voor een gezinsfietstocht. Kies in plaats daarvan voor een platteland fietstocht net buiten de stad. Cruisen door het Nederlandse landschap in een bakfiets geeft ongetwijfeld een avontuurlijke draai aan de gezinsfietservaring. Bezoek het schilderachtige Nederlandse dorpjes rondom Amsterdam tijdens het fietsen langs windmolens en waterwegen. Amsterdam-Oost biedt een aangenaam alternatief voor de gebruikelijke toeristische uitstapjes. Het Oosterpark heeft een mooie openbare speeltuin, een terrasvormig Grand Café De Tropen en ligt pal naast het Tropenmuseum. Dit antropologische museum huisvest een verbazingwekkende verzameling van 175.000 internationale voorwerpen en biedt interactieve tentoonstellingen en meeslepende ervaringen. De kids zullen hier zeker wel eventjes zoet zijn.